ve işte Tatil Zamanı

yarın tatile gidiyorum :) şu an mesaideyim aynı dün ve ondan önceki gün ve ondan önceki gün olduğu gibi.. ama olsun yarın tatile gidiyorum..

ben daha 1 ay önceki bodrum maceralarımdan bahsedicektim dimi ? olmadı ama ne yapayım bir türlü vakit bulamadım bu işler hiç bitmeyecek.. ve ben birgün çalışırken ölücem.. :(

neyse şimdi ölümüm ve onun şekli hiç önemli değil yarın tatile gidiyorum. hemde kuzucuklarımla :)süper olacak eminim. bütün yiğenlerim , ablam, kardeşim canım annem cümbür cemaat :) en önemliside kuzucuğum biricik neşe kaynağım kikirikim ( ablamın en bıcırık kızı ) bazen keşke onu ben doğursaydım diyorum. öyle tatlı ki.. o kadar şirinki insan istemesede içine sokası geliyor o kızı... :)

bodrum tatilinden dip not : buraya beraber geldiğimiz yaz aşkı ile ayrıldık.. buda çok uzun aslında anlatırdım ama işim var ; tek diyebileceğim olmadı.. ben hala hıyarı özlüyorum galiba.. kelebeğin ömrü kızacak bana gene ama kızma canım bu insanların elinde olmuyor.. tenini bile aradım anlayamazsın.. neyse buda konumuz değil..

konumuzzzzzzzzzzzzzzz yarın tatile gidiyorummmmmmmmm :) :)

0 Comments:

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa