Heyyyyyyyyyyttttttttt kalitemi bozucam artık heee... Nasıl bir hayat, nasıl bi iş bu ya aaa.. Yetti ama.. Çok kötü şeyler düşünüyorum senin hakkında görürsün sen. Bittin ulen senn.. Koru len kendini... Seni gidi beni bilmez seni, ne üstüme geliyon lan, bi benimi buldun enayi üstüme yüklüyosun herşeyi aaaaaaaa noluyo be. Ben adamı ne yaparım biliyomusun sen hee... Seni varya......... Hayattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bittin sen bittinnnnnnnnnnnnn.

Ulan ben senin biiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppppppppp biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppp biiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppppppppppp ve hatta BİİİİİİİİİİİİİİİİİİPPPPPPPPPPPPPPPPPP

ohh be rahatladım :)

Ya aslında yukarıdaki Arabesk halim tamamen kendimi eğlendirmek için ama az daralmadım değil hani .. Hergün bloğa yazı yazacağım diyorum ve hergün bir iş, bir sorun çıkıyor karşıma..
Toplu çıkışlar dedik o bitti, ödemeler dedik o bitmedi :) denetim dedik o bitecekti şimdide al işte gene maliyet hesaplamaları ve ben gene mesaideyim.. evimi özledim yeter artık be..
Telefon kulağıma yapıştı, paso insanlardan hakaret yiyorum bu nasıl iş ya... benmiyim patron lan.. aramayın beni....

Hadi kriz var, işlerin durumu sakat ben zaten işkoliktim bunu anladıkta ya hiç olmazsa sevgilim olsun beee. ya tam daralıyorum birisine sarılasım geliyo al işte sarılcak kimse yok..
Ben aşık olmak istiyorum aşıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Hadi aşk olmasın lanet olsun istemiyorum kartallar yalnız uçarmış ( böööö iğrençti kabul ama aklıma başka bişey gelmedi yivrummmmm idare et) bari meşk olsun hayır olmaz oda yok..
ben içmek istiyorum heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt demek istiyorum herşeye gülüp masalara çıkıp oynamak ve beni üzen eski sevgülülerimi arayıp ( sadece hıyarı arasam yeter) :) seni varyaaaaaaaaaa demek. aklıma geleni söylemek istiyorum...

ya tamam oda olmasın bari şu kaşlarımı aldıracak zamanım olsun .. Pala kaş oldum iyice :) .. ya ben beceriksizim ben alamıyorum evet sanane.. ben kuaförde aldırıcam sanamı sorcam be... ya vaktim olmuyo illa bişey çıkıyoda gidemiyorum ya da param olmuyo ne bu be mayıs bitti ben hala Şubat maaşında kaldım ..valla eskiden güzel sayardım kendimi hatta beğenirdim bayağı bayağı işte ama şimdi çok çirkin oldum sanki..

ya ben her halimle güzelim :) haklısınınız onuda geçelim ama bari şu evlilik kafilesine katılanlar pırtlamasa ya.. noluyo herkers evleniyo hiç diyomusunuz bu kız maaşını alamıyo, kaşları pala, nerden bize takı takacak ne giyecek nasıl yapacak heee ne evleniyosunuz be başınız göğemi ercek alla alla ya.. olan var olmayan var adiler... evlenmeyin laaaaaaaaaaaaaaaaaan :)

bir insanın bukadarda üstüne gidilmez ki yeter el insaf aaaaaaaaaaa ? ...

eyyyyyy sevgili mim sever arkadaşlarım, eyyyyy blog aleminin en güzel mimlerini yazan şekerliklerim eyyyyy canım arkadaşlarım.

bir mim konusuda benden size olsun.. şimdi ben ne yapayım ? yukarıdaki yazıları okudunuz bu zalim hayatın sıkı bir derse ihtiyacı var ama ne ?? :)
asiye nasıl kurtulur misali rain and me nasıl kurtulur ? sorusuna cevaplarınızı bekliyorum..
cevaplarınızın hepsini değerlendirecek ve sonuçlarını sizlere buradan aktaracağım :P

neyse yeter bu kadar benim daha hesaplanacak birsürü tazminatım var..

ha mimlediklerimi yzacaktım dimi ? işte yazdımmmm

- kelebeğin ömrü ( benim kelebeğim yesarinin değil hıh :) )
- yesari ( sana borcum var aklımda :) )
- curly ( sende evleniyosun ama sen evlen tatlımmm benden sana izin :)
- hayalmebol ( kelebeğim yazılarını çok seviyor, ondan kesin detaylı açıklamalı seçenekler gelir :)
-rain and me( kendimi mimliyorum evet nolmuş sanane kendi kendimi mimledim karışmayın bana :)

Daha Yeni Kayıtlar Önceki Kayıtlar Ana Sayfa