boktan adama mektup


bugün gittiğinin 37.günü... 37 gündür yoksun bu evde.. 37 gündür hala hep oturduğun koltuğun dibinde oturuyorum dizine uzanırmışım gibi... yoo özlediğimden değil alışkanlıştan işte..

37 gündür kimseyle televizyonda neyin seyredileceği kavgasını yapmıyorum istediğim diziyi istediğim herşeyi izleyebilirim. Kumandayı kapabilmek için plan yapmamada gerek yok
kumanda hem benim... ama bu dizilerin cıvıtı çıktı artık sıkılıyorum televizyon seyretmek istemiyorum...

evin dağınıklığından yakınır dururdum ya artık bu dertdende kurtuldum. ev hep dertli toplu.. etrafta bir kere kullanılıp bırakılan bardaklar yok. yerlere yiyecek döküp duran hiç kimse yok. evim hep temiz.. ama böyle oluncada zaman hiç geçmek bilmiyor.
kendime daha fazla zaman ayırmaya karar verdim bende. geçen hafta tango derslerine başladım mesela.. Tango hocası öyle komik ki görsen gülmekten ölürsün çok eğleniyorum.
birde yazmaya başladım yine.. içimdeki herşeyi yazıya döküyorum.. ama yazdıklarım eskisi gibi değil bir başka.. değişik.. garip.. ben gibi değil benden değil gibi sanki... sevmedim..

ne çok üzülmüştüm dimi gittiğine... gitme diye ne çok ağlamıştım.. yapamam yalnızlık zor alışamam sanmıştım çocukluk işte... oysa sensizlik öyle çokda zor değilmiş. boşuna üzülmüşüm alıştım bile rahatlığa.. yalnızlık güzel şeymiş.. öğrendim işte..
en çok kendimi daha iyi tanıdığıma seviniyorum.. insan yalnızken kendini tanıyomuş bende kendimi tanıdım sevdim hatta ... evet biraz değişmişim eskisi gibi değilim bende fark ettim ama hoşuma gidiyor bu değişiklik..büyüdün diyor bana işyerindekiler.. büyüdün duruldun olgunlaştın. ee zaman geçiyor büyüyorum bende işte en sonunda :)

sahilde bir yer vardıya.. hani ben çok sevmezdim sen çok istiyorsun diye gelirdim. oraya gidiyorum bazı akşamlar yemeği orada yiyorum. aslında makarnaları güzelmiş.. artık seviyorum.. eve erken gitmek yemek yapmak istemiyorum..

sürekli başım ağrıyordu, doktora gittim yorgunluktan stressten dedi.. Laf işte neyi stress yapıyorsam ama bu aralar şirkette işler çok yoğun. pek dinlenemiyorum ondan eskisi gibi geç saatlere kadar oturmuyorum.. dinleniyorum bende.. geçmiyor bir türlü bu baş ağrısı..
ama uykusuz kalmıyorum ya daha bir dinleniyorum zindeyim sanki... hem sabahları serviside kaçırmıyorum, Dursun amca bana hiç kızmıyor.. ha geçende güzelleştiğimi söylediler uyumak cilde iyi geliyormuş ondandır belkide bilmiyorum..
biraz zayıfladım giydiğim herşey daha güzel duruyor üstümde... bu seferde annemle başım dertte :) hasta olucam diye kızıp duruyor.. yemek yemiyor değilim ki ben.. havalardan belkide.. insanın canı öyle çok yemek yemek istemiyor.

geçende kelebeğim geldi sabaha kadar içip güldük.. hiç senden bahsetmedik oda özlememiş seni..
öyle söylemedi ama bana öyle geldi.. bir ara soracaktı sanki ama vazgeçti.. bütün gece kıkırdaşarak güldük, dedikodu yaptık.. hafif sarhoş olmuştum ondan aradım seni özlediğimden değil sarhoşluk işte.. ne dediğimide hatırlamıyorum zaten ne dediysem sen unut olur mu ?

gittiğinin 37.günü bugün.. üstelik doğum günüm.. Kelebeğim sürpriz bir parti hazırlamış bana alışverişe gidelim diye kandırdı beni deli kız.. yolda giderken yolda kazma arkadaşını gördük. bana yeni sevgilinden bahsetti.. çok mutlu artık dedi.. sanki benimleyken mutsuzmuşsun gibi nispet eder gibi ne kadar mutlu olduğunu anlattı..
sevindim mutlu olduğuna.. sahi ben mutlu edemedim mi seni ? o dahamı çok mutlu etti.. niye şimdi öyle dedi ki ?
başım çok ağrıdıki hiç eğlenemedim doğum günü partimde eve geldim... kelebeğim kızmadı inşallah bana.. ama napim bu havalara alarjim varya ondan hep başım ağrıyor evet kesin havalar yüzünden ağrıyor yoksa durup dururken neden ağrısın ki dimi ?

geçende facede gezinirken yeni resimlerini görmüştüm.. yanında bodur bi kızcağız vardı omu yeni sevgilin ? bugün tekrar baktım resimlerine gördüm eğer o ise güzel kız biraz bodur sanki, ağzı azıcık yamuk ama olsun.. güzel kız... mutluluklar dilerim.. saçlarına ne sürüyo öyle yağlı gibi.. ama güzel kız..

Selim doğum günü armağanı çok güzel çiçekler göndermiş şirkete.. Önce sensin sanmıştım en sevdiğim çiçeklerdi sen bilirsin diye düşünmüştüm sadece.. Ama senin ne kadar unutkan olduğunu unutmuşum. Unuttun doğum günümü dimi yine ? Yarın ona teşekkür etmeye gideceğim haftasonu kaçamak yapalım bir tura katılalım diyordu ? havalar soğuktu diye istemiyordum ama ısındı havalar işte ? tatildende konuşuruz hem..Selimi bilirsin dimi ? şirkette bana asılıyo diye sinir olduğun çocuk.. hani geberticem bu maymunu derdin ya işte o...
çok iyi biri aslında..tanısan sende seversin.. çok eğlenceli ? çok gülüyorum onunla..

geçende boktan adam diye bir film seyrettim. sende seyretmişsindir belki.. çok meşhur oldu film.. boktan bir adam .. seyrettin mi ? boktan bir adamla salak bir kızın boktan aşk hikayesi..
seyrederken birden aklıma sen geldin.. boktan adamda senin gibi çekip gitmişti.. belkide ondan birden aklıma geldi...
evde kalan eşyalarını bir kutuya koymuştum.. sana göndereceğimi söylemiştim. işte ben o kutuyu yanlışlıkla çöpe attım. yakışmıyolardıki zaten sana.. umarım kızmazsın...
birde gitarın kalmıştıya şey ben o gitarı yanlışlıkla kırdım.. ama yerde böcek gördüm sandım onu öldürecektim.. kırıldı sağlam değilmiş zaten bende çöpe attım..böcekte yokmuş yerde yanlış görmüşüm.. isrersen yenisini alayım... göndereyim kusura bakma kırılacağını düşünemedim..

offf şu polenler sinir ediyor beni... gözlerim kızarıyor gene... neyse başımda ağrımaya başladı benden bu kadar.. ben yatıyorum.. mailimi aldıktan sonra bana kızacağını biliyorum.. inadına yaptım sanacaksın ama inan ki ben bilerek dökmedim çamaşır suyunu takım elbisene.. çamaşır yıkayacaktım.. o banyoda ne arıyordu hiç anlamadım.. ama öyle dağınıksın ki herşeyin heryerde bak takım elbisen çamaşır suyu oldu.. onuda çöpe atmak zorunda kaldım....
yani sen gelmene hiç gerek kalmadı . hiçbir şeyin kalmadı bende... içimde bıraktığın boşluktan başka..

bugün gidişinin 37. günü ilk defa bugün biraz boğazım acıyor galiba, yutkunamıyorum.. ağlayamıyorum..

demek o bodur seni benden daha çok mutlu etti, ne yapıyor ki ?... sahi ben hiç mutlu edemedim mi seni ?

aklıma gelmişken söyleyeyim.. hani kelebeğimin geldiği gün azıcık içip seni aramıştım ya.. işte o gün sana ne söylediğimi hatırladım.. seni hiç özlemedim.... sarhoşluk işte saçmalamışım...

6 Comments:

  1. Kelebeğin Ömrü said...
    he??????
    rain and me said...
    uydurma benden değil :) niye şaştınki kız :)
    Hayalbemol said...
    gidenin ardından kalanlar, nedense düşündürür insanı. Aslında en iyi demlendiğimiz zamandır yalnızlık.
    Bızbız ve Bıtbıt Bir Hayat Hikayesi said...
    giden gitmiştir, geleceklere bakmak gerekir :))
    HissizPinokyo said...
    sen her şeyi paylaşırsın, her şeyini verirsin ama sonra gelip başkası alır onu. ne kadar adil öyle değil mi? hangisine küfür edeceksin? boktan adama mı, bodur kıza mı, yoksa kadere mi?

    dokunaklı bir yazı olmuş.
    elfiss said...
    boğazın hem daralır hem de büyür. tıkanır kalır geçmesine izin vermez bi nesne ordan hiçbir salgının. yazın çok güzel olmuş, çok dokundu bana. yüreğine sağlık...

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa