gelecek nesile ne bıraktın haaaa

yaw düşündümde şu fani dünyaya yararlı olabilecek hiçbişey yapmamışım. ( gerçi bu boktan dünya hak ediyomiki böle yararlı şeyle o tartışılır ya neyseee )
e ne yapayımda dünyaya, insanlığa faydalı olayım diye düşünürkene aklıma bir kaç fikir geldi.

ilk olarak Amerikaya gidip şu dangalak Push'un ağzını burnunu kırıp, saçlarını tek tek cımbızla yolup sonrada Obama'ya gidip bak bu akıllı ol yoksa sonun bunun gibi olur laaaaaaan diye tehdit edeyim dedim, ama üstümde bi ağırlık vardı amaaaaan şimdi kim gidecek yaw oralara çok uzak boşverr bu kara çocuk temiz yüzlü ( nasıl bişeyse :) )birine benziyo korkutmayalım şimdiden dedim.
sonra acaba erkekleri dize getirmenin yolları , bir erkek nasıl hadım edilir, hadım ederken nelere dikkat edilmelidir, erkeğin kalbine giden yol nereden geçer gibi başlıklarda kitap mı yazsam ? dedim kendi kendime.
ama sonra içimdeki doğrucu davut ses bana lan salak sen sanki çok biliyonda erkekleri dize getirmenin yolunu. sen onları dize getircem derken bi bakıyosun dizine oturmuşsun naberrrrr bence gölge etme başka ihsan istemezler eminim dedi bide bana nanik yaptı çok bozuldum ama haklıydı bişeyde diyemedim. tabi vazgeçtim.
erkeklerin kalbine giden yollar kitabını yazmam ise mümkün değil nasıl yazıcam ki zaten ; ben nereden geçtiğini değil, nereden geçmediğini çok iyi biliyorum tek bldiğim benim gittiğim yoldan geçmediği e mecbur bunuda es geçtim.
hadım konusuna gelince kafadan vazgeçtim, çünkü bu kime ceza olur tartışılır açıkcası. e bizede lazım oluyor şimdi. o da olmaz ki. bindiğimiz dalı ne diye keselim dimi ama. :)

neyse aşk meşkten anlamıyorum başka bişey yapayım ama ne diye kara kara düşünürkene hah evrekaaaa dedim buldummmmmm. kızamak evet evet benim minik kuzucuğumu hasta eden kızamık mikrobunu kendi silahı ile vurayım dedim. pis mikrop gebersindedim de e onuda John Enders bulmuş saolsun. bende onun ruhunu bi el- fatiha okudum ödeştik. saolasın John ve diğerleri sizi unutmayacağız.
(not: su çiçeği aşısını bulana azcık kızgınım ama neyse genede saolsun" kolumda hala izi kaldı ama napim" aaa )

sonra Robin Hood olmaya karar verdim, en iyisi zenginden alıp fakire vereyim en güzeli ve kolayı bu temiz iş işte dedim. ama gördümki bu dünyada o yok bu yok diye ağlayanlar, parasızlıktan vergilerini bile ödeyemeyenler, ekmek bulamadıkları hiç pasta yiyenler hep zenginler e ben şimdi kimden alıp kime vericem kafam karıştı bundanda vazgeçtim.

ya en sonunda anladım ki benden bi halt olmaz ben bu dünyaya faydalı ne yapayım zaten dünyanın çivisi çıkmış neyi düzelticem herkülmüyüm ben uleeeen batsın bu dünyaaa diye şarkı yapacağğğdım e onuda Orhan Baba yapmış. pöffff

en sonunda dünyaya bir öğüt bırakmaya karar verdim. bu öğüdüm gelecek nesile belkide atasözü olacak. gelecek nesil vay be kız ne güzel söylemiş dicekler. Hazır mısınız ? sıkı durun.

* bu dünyada üç şeyini gizleyeceksin. aşık olduğunu, paran olduğunu, paran olmadığını,
- aşkını gizleyeceksin yoksa s..i..ker.
- paran olduğunu gizleyeceksin yoksa borç ister
- paran olmadığını gizleyeceksin yoksa seni ezer

aslında bu gizlenmesi gereken maddeler çoğaltılabilir ama aklıma valla bu kadar geldi. :)

3 Comments:

  1. Kelebeğin Ömrü said...
    vallah güzel yazmışssın
    ama ilk nasihatına seven değil s..ken seviliride eklemek isterim :)
    rain and me said...
    dimi dimi :)
    Curly said...
    Aynen katılıyorum :) seven değil s.ken seviliyo artıkın...

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa