depresyondayımm unutuldum aldatıldım

aman Allahıımmmmmmmmmmmm, bütün depresyon belirtileri var üzerimde. Şu güpgüzelim pazar gününde tüm gün oturdum ve hiç bişey yapmadım tek yaptığım o blog senin bu blog benim dolanmaktı ve okuduğum yazıların hepsine efkarlanıp len ne kadar güzel yazmış, of ulan offf doğrusun be bu hayatın anasının avradının yedi sülalesinin taaaa... şeklinde yorumlar yaptım. Sonra dikkatimi çekti oturduğum yeri bile değiştirmemişim ve koltukta bir oyuk oluşmuş popomun şeklinde. O oyuka bakmamla popomun ne kadar büyüdüğünü fark etmem bir oldu. Lan benim popom bayağı kallavi bi hal almış nolmuş lan banaaa ...
ben içimden hiiiii ammada kilo almışım höstt camış gibi yedin yedin s.çmadınmı len diye içimden kendimi rencide ederken birde baktım hırsla çekirdek yiyorum hala ama o ne hırs yarabbim sanırsın zibidi pusch'u çıtlıyorum. diğer elimdede cola içiyorum ve o an acı birşeyi daha farkettimki bir elim daha olsaydı pop cornda yiyebilcektim yuhhh ama Allahtan yok işte neysekiii....

sonra hemen kendimi toparlanmalıyım noluyo be hıyarto dedim kendime ve neşeli bi film izleyip kafamı dağıtmaya karar verdim.Hemen kendime bi film seçmeye koyuldum. ya Allahım sinir oldum hep en depresif en ağır terkedişlerle dolu filmleri seçiyodum yok bu olmaz çok acıklı, buda olmaz aşk beni şu an kasar, yok yok hele bu hiç olmaz bu adam aynı benim hıyarıma benziyo ve sonunda karar verdim. Evet evet süper bi seçimdi işte. Kemal Sunaldan başkasının bana faydası yoktu evet. beni ancak o güldürebilir dedim. ve işte çok gülebileceğim bi film. olleyyyyy... kıs bırak çabuk o mısırları heyyyt. :) Neyse filmde Kemal Sunal meraklı köfteciydi. Herşeye burnunu sokuyodu ve başı beladan ayrılmıyor, herşeye maydonoz oluyordu hahahaha :) komikti işte yaaa... ama sonra bi baktım Kemal abim hüzünlendi, bende hüzünlendim. Çevresindeki herkesin aslında onu sevmediğini fark etti, bende fark ettim. Neyse işte eninde sonunda allem etti kallem etti Kemal abim mutluluğu yakaladı sonunda.Her Türk filmi gibi bu filmdede kaybettiği şeyler oldu ama maddi şeylerdi, ama aşkı yakaladı, mutlu bir hayata doğru yola çıktı.
Kalakaldım, nasıl oldu anlamadım o kadar çıkarcı insan birden nasıl iyi oldular, nasıl kötü olduklarına pişman oldular anlam veremedim. Baktım kendime kendi hayatıma , umut varmı ıı yok. benimkiler beni kıranlar değişir mi ? ıı değişmez değişmiyorlar dahada beter oluyorlar. onlar hep kırıyolar.
offff ne anlatıyorum ya ne yapsam faydasız hangi filmi seyretsem faydasız , nereye gitsem kafamda kafamın içndekilerde benimle geliyo, iflah olmam ben artık. mutsuzum işte depresyondayım, üstüne üstlük kiloda almışım, çirkinleşmişimde sanki. Kafamdan sildiğimi sandığım şerefsizler ( burdaki şerefsiz benim hıyarım oluyo) hala beynimi s.kiyolar yediğim kazıklar ha götümde acıyolar. gene üzüldüm. evet kocaman gözlü ablam haklı... ben kocaman bir salağım.
amaaaaan ne düşünüyosun yaaa koy mına koyim.... ve en kısa zamanda rejime gir lan.. :)
hadeeee hepberaberrrrrr :)

Bugün evden çıkmadım
Telefona bakmadım
Çok yedim çok ağladım
Arandım bir sigara daha
Saçlarımı taradım, Dudağımı boyadım
Giydim giydim çıkardım Beğenmedim güzel olmadım,
Depresyondayım,Unutuldum,Aldatıldım
Sevgilimden ayrıldım,Çok yalnızım.
Kimseye kızamadım,Kimseye küsemedim
Sonunda kendime küstüm
Sonunda hayata
Düşündüm banka soymayı
Uluorta soyunmayı
Hayatımdaki herkesi vurmayıAffedin,Depresyondayım
Depresyondayım,UnutuldumAldatıldım
Sevgilimden ayrıldımÇok yalnızım

14 Comments:

  1. Kelebeğin Ömrü said...
    e bendeee :(
    rain and me said...
    böööööö :(
    MANUKYAN said...
    dikkat ettim biz kadınlar kilo aldığımızı farkeder farketmez hemen depresyon sinyalleri veriyoruz...
    hayatımızı gözümüzün onunden film şeridi gibi akıtıp siktirleri çekiyoruz ama yılmıyoruz napıyoruz kendimize çeki düzen veriyoruz..

    bu da gelir bu da geçer ağlama
    haydee hepberaber.....
    rain and me said...
    evet haklısın :)yandan yandan :)
    Deli ama mantıklı tarafından.. said...
    e ben bi sürü kilo verdim hala bu şarkıyı söylüyom.. anormal olan benmiyim bu durumda..
    rain and me said...
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
    rain and me said...
    sen başka bir boyutundasın demekki :( benim öle olduğum zamanlarda oldu hiçbişeyi yiyesim gelmiyodu ama şu an ikinci evresindeyim sanırım. :(
    bu arada nasıl kilo verdin :)
    Deli ama mantıklı tarafından.. said...
    ahahhaha süper bi sırrım var 3 ay da 12 kilo verdim hemde sarkmadan elim yüzüm zombiye dönmeden hala da veriyorum :F
    rain and me said...
    nasılllllllllll :)
    Deli ama mantıklı tarafından.. said...
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
    Curly said...
    :)) Ben biliyorum ama söylemem hahahahaha
    rain and me said...
    artık bende biliyorum :)
    YALNIZLIK OKULU said...
    pasınız olan mim başarı ile gole çevrilmiştir :)))
    Adsız said...
    düşündügn şeye bak yaaa... istedigini mi alamadın, aşkı ilan ettigin şahız uzaylı cıkıp karşılık vermedimi, benim gibi 6 dersin 4 ünden mi kadldın,para sıkıntın mı var, koy dötüne rahvan gitsin yawww... dün aglayıp üzldügümüz şeyler için bugün gülmüyormuyuz,ne olursa olsun yaşantımızda hayat bütün hızı ile devam ediyor, anı yaklamaya bak derim şu an gitmek isteyen gidecek bu bölee, ama sen eninde sonunda sevdiklerinle kalıcan... :))

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa