bu ayrılık başka...


içimden bir ses kalk hadi diyor, kalk ve git evine... git ve avazın çıktığı kadar bağır, küfret, çıngar çıkar rezalet çıkar. evde ne var ne yoksa kır dök yak.

kalk diyor içimdeki ses kalk git. boğazına yapış neden ya neden diye haykır ama sakın ağlama....Allah aşkına bu sefer ağlama.

tırnaklarını geçir vucuduna kanatana kadar. saçlarını çek yolana kadar.karnına karnına tekme at. yumruk at yüzüne hem öyle yumruklar olsunki yüzünü dağıt adeta.

nedeeeeeeeeeeeeeeeen diye sor ve cevabını almadan sakın gelme. neden ??


sonra vazgeçiyo içimdeki ses kalk diyor git ve sarıl ona. öyle bir sarılki kopamasın senden hayvan gibi sevişin. sevişirken her yerini ısır etlerini kopart. soluk almasına izin verme. istersen ozaman ağla koyver gitsin neden de, çok özledim seni de, bırakma beni de.


off aman ya susmuyo içimdeki o aptal ses işte .sanki beni tanımıyo. bi bok yapamam ben işte.. ne evine gidebilirim, ne yüzünü dağıtabilirim, ne bağırabilirim nede çağırabilirim. Bi bok yapamam. istesemde yapamam.Sustum işte sözüm kalmadı, yüzüm kalmadı..


bu ayrılık başka canımı yakıyo.. bu ayrılık başka ....................
Not: aslında o kadar çok şey yazmış o kadar çok şey itiraf etmiştim ki . yayınlayamadım. sildim içimdeki ses kadar cesaretli değilim ben. oda değil ya işte o sadece konuşuyo beni gaza getirmeye çalışıyo. ama oda biliyoki benden bi cacık olmaz.

2 Comments:

  1. MANUKYAN said...
    bazı ilişkilerim de benim de senin gibi celallendiğim oluyor ama içimde bunun hesaplaşmasını yapmak yerine soluğu ya onun yanında alırım yada en kotusu telefon açar aklımdan kalbimden ne geçiyorsa soyler sıçmam gerekiyorsa da ağzına bi güzel sıçarım, kusabildiğim kadar kusarım ve bii off çeker rahatlarım....

    keşke sen de kalkıp gitsen ve şuraya yazdıklarını ona haykırabılsen tatlım rahatlıyabilsen diyceem ama cesaretim yok die yazmışsın :(((
    rain and me said...
    keşke...

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa