bilgisayar sen nelere kadirsin



benim hıyarımın bir sevgilisi var, keşke o sevgilide fake olsa benim bu bilgiyi öğrendiğim fake msn adresleri ve facebook sayfası gibi.. ama değil.
ne komik dimi .. kendi arkadaş listemden sildim seni hayatımda istemiyorumu kanıtlayabilmek için.. havamıda attım. sildim işte seni lan diye :) ve sildiğim an pişman oldum. sildiğim an kendime sinir oldum , merak ettim noldu ne bitti diye meraktan çatladım. ama benden kaçılmaz.
bende hemen fake msn adresi aldım kendime o adresle fake facebook sayfası bide.. hatta bir hikayem bile var 93 doğumlu çok aşık salak bir oğlanım :) herşey çok güzelken bişeyler oldu kıza yamuk yaptım, bıraktı beni kız. ama şimdi pişmanım kızı istiyorum o istemiyo bizimkide bana ders veriyo aşkla kızlarla ilgili.. her bokuda biliyo duysan sanırsın romeo hıyar nolcak .. neler söylüyo bir bilseniz neler anlatıyo ne akıllar veriyor gerizekalı nolcak. ( belki 2 aydır fake adresimle konuşuyoduk biz bu hıyarla hala çakmadı, artık çakarmı bilmem :) siz söylemezseniz çakmaz. napim oda o kadar aptal olmasın aaaaaa )
neyse öğrendim işte herşeyi fake adresimden. benim hıyarımın bir sevgilisi var. facebookundan yazmış beni hiç yazmamıştı ama onu yazmış bu soluk yüzlü suratsız çirkin kız benim sevgilim diye herkese haykırmış. beni hiç yazmamıştı ama o soluk yüzlüyü yazmış.
gerçi biz aynı işyerinde çalışıyoruz diye gizliyoduk beraberliğimizi bilmiyorumki o gizlemek istemişti zaten ben gizlemek istememiştim yani bilmelerinide önemsememiştim bilmemelerinide ama o gizlemek istemişti gizlemiştik. belkide benimle olan ilişkisi ilk günden belliydi ondan gizlemek istedi bilmiyorum ki. neyse işte.. beni yazmadı ama onu yazmış.
- abicim nasılsın
-iyiyim hıyar abicim sen nasılsın
-iyidir abim noldu kızla naptın
-olmadı abi istemedi be :(
-neyse ben şimdi kız arkadaşımla konuşuyorum, onunla bitireyim sana dönerim abicim. hallolur merak etme.
-tamam saol abi
aaaa kız arkadaşıyla konuşuyomuşmuşmuş hallolurmuşmuşmuş. hıyaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. o soluk benizli sana yakışır zaten öküzzzzzzzzzzzzzzzz. konuş o soluk benizliyle salaaaak.
kıskandım mı ? kıskanmadım desem inanırmısın ki :) kıskandım hemde deli gibi.
of aslında çok şey var söyleyeceğim, çok şey var şu an hissettiğim içim şişti doldu sanki ama yazacak takatim yok. yarın hıyarımla toplantıya giricem. tek başımıza 2 saat çalışıcaz raporum üzerinde..
yarın size anlatırım herşeyi. bakalım yarın neler olacak. bakalım yarınlarda neler olacak. ama bildiğim hiçbişey eskisi gibi olmayacak olamayacak.

* bitti*

15 Comments:

  1. Kelebeğin Ömrü said...
    yavrukuş *bitti* lafına bi inansan herşey süper olacakta neyseee...
    Bak sana tavsiye p.tesi onun tahrik olabileceği gibi giyin ki kudursun (erkekleri bu şekilde kafalamak çok kolaydır ) ve iş dışında sakın muhattap olma arada tel konuşmaları yap onu işgillendir meraklandır :)
    Nihuhahahha yaşasın KÖTÜLÜK!
    rain and me said...
    :)dimi dimi
    ya valla bak nanmıyosun biliyorum ama bitti. yalan değil içimdeki hisler bitmedi, sevgim, kinim,kırgınlığım bitmedi ama hayatımda olmasını isteyişim bitti yoruldum çünkü.
    ama içimde o yedirememişlik duygusunu yenemiyorum. mutlu olmasını istemiyorum çünkü ben onun yüzünden mutsuzum.kendime inancımı yitirdim. ama bitti.
    tahrik edici kıyafete gelince bunu gerçekten yapıcam. madem ben onun sadece o malum bi tarafına hitap ediyorum.. intikamımı ordan alayım dimi.
    Kelebeğin Ömrü said...
    İnşallah döl yollarını üşütür ,inşallah işlevini kaybeder, inşallahh işlev yapacak uzuvları düşer
    hihihihiihih :)
    rain and me said...
    innnnnşallaahhhhhhh kökten kopsun inşallah
    Sena said...
    allah bende aynısını yaptım sildim diyip hava attım,fake ten izlemeye devam ama sazan olduğumdan söyledim sonra :)))
    http said...
    ibretle izliyorum, esefle kınıyorum sizi... :))

    şu planlara, kumpaslara, dileklere, dualara bak :))

    sizden korkulur arkadaş... karşı cins, harbi cins :)
    rain and me said...
    ben şu an asla söyleyemem senacım, ama birgün seninle çok pis dalga geçtim diye söyleyebilirim. böle pis pis gülerek ;)
    Adsız said...
    Hocam ben senin yerinde olsam,önce cillop gibi güzel bi hatunun resimlerini çalıp facebook ta sağlam bi fake user açarım.

    Bu fake kullanıcıyıda , hıyarı işlettiğin fake kişinin arkadaş listesine eklerim,sonra yeni fake hatunun arkadaş listesinide, inandırıcı olması açısından tanımadığım erkeklere arkaşlık teklifi göndererek ,sözde arkadaşlarla doldururum.(zira güzel bi kızın arkadaş listesinin bayağı bi kabarık olması gerekir.)


    Buna mütakiben de senin diğer fakein kuzeni yada kankası kılığında hıyarla tanışırım diaoluğu pekişitirir hıyarı oltaya düşürürüm. sonrada hıyarı kendime aşık eder ; hıyarla aramızda geçen sıcak muhabbeti soluk benizlinin mail adresine gönderir aralarını bozarım:D ehehe:D
    Adsız said...
    eski sevgilimle face den başka bir kimlikle iletişim kuran tek paronayak kendim sanardım... yanlz olmadıgımı görmek güzel ama bu bitti sözüne takılıdm... bende diom bitti die ama ölee olmuoo bitimio en bittiği anda bile umut ortaya cıkıoo bundan nefret ediom ama öleee... umarım hayallerinle hayatın bir noktada kesişir... :)
    rain and me said...
    Dengesiz Çay Tabağı : süpersinnnnn hihahaha yaşadısın kötülük :) ama ben o kadar kötümüyüm bilmiyorum yaa :( bak şimdi kafamı karıştırdın

    Simurg :bende bitti derken bile bittiğinden hiç emin olamıyorum ki.. nefret edyorum ama bitmyo sanırım.umarım seninde herşey dilediğin gibi olur :) hepimizib ;) soluk benizliler ve hıyarlar hariç ;)
    asiçiçek said...
    umarım yarın yada yarınlarda iyi şeyler olur
    Curly said...
    kelebek :))acayip güldüm yaa :)))İnşallah döl yollarını üşütür ,inşallah işlevini kaybeder, inşallahh işlev yapacak uzuvları düşer
    hihihihiihih :) Alemsin kızım sen...Seviyom sizi beee.
    Kelebeğin Ömrü said...
    bende seni seviom köpük arada götüme ay gözüme kaçsanda :)
    Curly said...
    :D hehehehe ulan varyaaa :))))))))))))))))
    rain and me said...
    bende bende seviyorum ulennnnnnnn ;)
    köpüğüüüünüzleeeee kelebenkliğinizle seviyorum ulennnn....
    :)

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa