ablama..




Evet biliyorum sen bana söylemiştin. Sen zaten herşeyin en doğrusunu bilirsin ben bilemem. Ben hep hata yapanım. Sende hep ben sana söylemiştim diyen.

Of tamam haklısın bu seferde yanılmadın bu seferde hata yaptım ve sen söylemiştin. Baştan güzel gelir herşey yolundaymış gibi görünür ama ya sonra diye sormuştun o gıcık sesinle, o kocaman gözlerini aça aça sonraaa haa ???? sonra kafanı çok vurursun duvarlara, çok üzülürsün demiştin. ben senin iyiliğini istiyorum, ben seni seviyorum. ben seni koruyorum.ben seni sevdiğim için en mutlu gününde mutluluğu yaşamana izin vermiyorum. ben seni sevdiğim için şu an senin kafanı s.kiyorum. bak gene ben haklı çıktım yaaa gördün mü haa ?? ben sana dememişmiydimmmmmmmmm. haaaa?? ben ne demiştimmm haaaa???


Yeter, sus.. nolur açma gözlerini, kıs sesini. O kocaman gözlerini daha da açarak bana akıl vermenden o tiz sesini yükseltmenden herşeyi bildiğini zannetmenden nefret ediyorum. Rüyamda seni gördüm, hiç iyi görmedim gene ne haltlar yiyosun demenden tiksiniyorum. Lan ta İzmirden yetişiyosun hayatıma burnunu sokuyosun yeterr.. Biliyomusun sen böyle yaptıkça ben inadına hata yapmayı dahada çok seviyorum, sen beni koruyosunya ben inadına tehlikede olmayı istiyorum inadına hata yapmak istiyorum. Hem herşey senin istediğin gibi olduğunda ben ben olurmuyum. Sanki sen beni koruduğunu söylediğin zamanlarda beynimi s.ktiğin, annemi kışkırttığın, dışarı çıkmasın, arkadaşında kalmasın, eve erken gelsin diye anneme direktifler verdiğin zamanlarda ben mutlumu oluyorum. Ya annemle arama niye giriyorsun ya.. Annemi kışkırtma abla, o senin aksine bana güveniyor. Hatada yapsa o benim kızım diyor.Sende beni olduğum gibi sevsen nolur.Nolur hata yapsam. Beni hatamla sevmek çokmu zor ??
Bırak hata yapayım, bırak mutlu olayım.bırak sonra üzüleyim ama kendim olayım. sıçtırtma doğrularına ben senin doğrularını istemiyorum, bırak kendi doğrularımı bulayım.
bak seni seviyorum sende beni seviyosun biliyorum ama nolur beni rahat bırak abla. ben sen olmayı sevmiyorum.Ben kendim olmak istiyorum..
Beni böyle sev abla..

3 Comments:

  1. MANUKYAN said...
    sen epey bi kızmıssın ablana ...neyse bunu yazınca rahatlamışsındır umuyorum....
    rain and me said...
    e atsan atılmıyo satsan satılmıyo abla işte napalım :)
    Mixx said...
    hımm işte imsanın çıldırdığı an:D:D

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa