gittin..

ne desem boş gideceksin..
beni hiç tanımamış,sevmemiş, bana hiç sarılmamış, hiç dokunmamış gibi yabancı olacaksın. sanki hiç şarkılar söylemedik o berbat sesimizle dünyanın en güzel şarkısını söylüyormuş gibi, sanki hiç beraber film seyretmedik ve o filmde ben ağlıyorum diye sen hiç benimle dalga geçmemişsin gibi.. sanki hiç beraber yemek yapmadık yaptığımız yemek yandı diye hiç kahkahalarla köşedeki pizzacıdan pizza söylemedik gibi..
sanki takımın yenildiğinde seni güldürebilmek için hiç uğraşmamışım ve sen hiç gülmemişsin gibi..
sanki hiç birbirimize kızmamışız ve o kızgınlığın ardından özlemle delice sevişmemişiz gibi unutacaksın beni bir çırpıda..
off anlamıyorum ne değişti ? ben mi sen mi yoksa ikimizmi ? nedir bizi böyle yabancılaştıran..
sözlerin.. sözlerin öyle incitiyor ki en ağır arabesk şarkısı bile tarif edemez bu hali , filmlerdeki en kötü adam bile böyle incitemez esas kızı.. sözlerin öyle incitiyor ki ...
gözlerinden belli gideceksin, bakışlarından belli artık dünyanın en güzel şarkısını söylemek istemediğin....
dayanamıyorum artık..
nolursun bana güzel bişey söyle yanılıyorsun de.. bu da nerden çıktı de.. hatta kız bana gene neler üretiyosun kafanda de.. bağır bana hatta.. sonra gene sevişelim eskisi gibi, gözlerime bak beni severmiş gibi..
sarıl bana eskisi gibi öyle bir sarıl ki dünyadaki hiç bir kötü beni göremesin. kimse bana zarar veremesin. nolur sakla beni.. ben sensiz düşerim nolur tut beni..
ne desem boş gittin.. belkide çoktan gitmiştin.. hiç sevmemiştin.. hepsi hayaldi belkide..

2 Comments:

  1. Curly said...
    Süper yazmışsın canımmm benim seni okadar iyi anlıyorum kiii :(((
    Deli ama mantıklı tarafından.. said...
    çok iyi bir yazı olmuş.. yazı olarak sadece onun sonrası içe baksan hüzündür.. çırılçıplak hemde..hep söylerim kendime üzülmeyi bir türlü beceremediğim için yazıyorum belki de, yazdıklarımda ki kahramanlara üzülüyorum diye..

    sözün özü böyle bir yazıyı kendimden beklerdim :))

    izninizle takipteyim..

Post a Comment



Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa